Mentink Vaste Planten Kwekerij

Array

Klanten systeem

Bent u hovenier, groenvoorziener, gemeente instelling, dan kunt u hieronder inloggen. Heeft u nog geen wachtwoord en wilt u gebruik gaan maken van onze diensten. Registreer u dan als nieuwe klant, om een gebruikersnaam en wachtwoord aan te vragen.

Zomer Assortiment

De vraag van de consument naar een groter product in de zomermaanden, heeft ertoe geleid dat wij ook een assortiment in 2 en 4 liter potten aanbieden.

Dit is een wisselend assortiment, en zal ten tijde van uitlevering per foto op de mail worden aangeboden. Wekelijks krijgt u een overzicht van planten in knop / bloei. De planten worden op Deenen gezet en voorzien van etiketten.Enkele voorbeelden van soorten die worden gekweekt in 2 en 4 liter potten zijn o.a. Echinacea’s, korte Phlox flame serie, Trycitris, Delphiniums enz.

Heeft u interesse en wilt u ten tijde van uitlevering wekelijks een mail ontvangen met het visuele assortiment? Meldt u dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

                        

Mentink Vaste Planten Kwekerij © 2021 | Privacy Policy   | Disclaimer | Algemene Voorwaarden